ABOUT ARTIST

     

                                                                  

 


        Am terminat facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii "Spiru Haret" din Bucuresti. In acest timp am cochetat cu pictura pe panza in ulei, pasii mei indreptandu-se fara sa-mi dau seama spre designul-ul de bijuterie.

        Am inceput prin a realiza coliere statement in combinatii cat mai indraznete, nu numai prin asocierile dintre materiale si formele lor, cat si prin dimensiunile pieselor, combinatii de pietre semipretioase si perle de cultura.

        Nu la mult timp dupa, am urmat cursurile Scolii de "Bijuterie Contemporana Assamblage" sub indrumarea lui David Sandu unde a invata lucrul la cald a argintului, dar si a aurului, cum acestea in combinatie cu pietrele pretioase si semipretioase pot face ca o bijuterie sa devina o opera de arta. Acela a fost momentul in care iremediabil m-am indragostit de Designul de bijuterie.

       Cu participari constante la Targul de Bijuterie Contemporana "Autor", prin aprofundarea si abordarea continua a unor terhicii de lucru clasice cat si contemporane doresc sa aduc mereu un suflu nou creatiilor mele.


“Doresc ca in jurul fiecarei piesei de bijuterie sa creez o poveste, purtatorul sa se poata regasi macar intr-una din piese mele. De aceea abodez mai multe stiluri, ca de fiecare data sa ma pot reinventa. “

 

{I.E. Jewelry reprezinta o declaratie a propiului stil,  o extensie a propriei personalitati.}

IOANA ENACHE JEWELRY © 2019   FOLLOW US: